diumenge, 17 de gener del 2016

Eines que ens poden ajudar a estar actualitzats

Amb l'aparició d'Internet i Web 2.0 ens permet interactuar amb altres persones, ja no ets només un consumidor, sinó que es pot establir una relació dinàmica. Les eines més utilitzades és el facebook, que podem connectar amb altres persones siguin familiars o persones a l'altra punta del món, gent que siguin del teu àmbit o interès. 

Una altra xarxa social molt utilitzada és el Twiter o Linkedin. El primer, el twiter és una eina funcional pels mestres, ja que pot seguir notícies interessants d’educació, quelcom que ajudi a renovar la creativitat i altres activitats de classe, etc. És evident que ens hem d’endinsar i interessar-nos per a les noves tecnologies i totes les possibilitats que ens ofereix perquè els infants que creixen en el segle XXI ja estan immersos d'ençà que neixen, és el seu futur, per tant, els mestres hem de tenir la competència digitalCom ja hem esmentat, la competència digital facilitarà el mestre per ensenyar i ajudar a aprendre els infants. No tan sols això, sinó que va més enllà… a gestionar millor la informació i comunicar-se amb altres docents i alumnes per aprendre, treballar amb col·laboració i transformar les interaccions en coneixement. El segon, el linkedin, fomenta la connexió professional, és a dir, per àrees professionals. Us deixo un vídeo que explica amb més profunditat què és i com funciona el linkedin.



També es pot donar a conèixer mitjançant els blocs (blogger i tumblr), com per exemple com el que estem realitzant. Així com utilitzant eines com els marcadors socials que ens permet guardar enllaços interessants, algun exemple podria ser el Pearltrees o el Delicious 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada